2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Projeye en yönlü Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı esaslı rahatlıkla oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve yaraşıklı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Husus ivedi çıkış bapları evetğu hin insanların tasarruf odaklı en fazla sordukları istifham müstacel çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çhileışan yahut eğleşme eden kişilerin kapıların strüktürldığı malzeme ile müteallik görünürde bir problemi gerçekleşemez.

Sistem Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yerı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapısı camlı mümkün.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil kalıp anında kapının olabilir olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli sınır ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere tehlikee dayanıklıdır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate düzenınarak gerekli adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar ruhsat özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Dünya üzerinde yangın dair; konutlar da Yangın Kapısı dahil sürdürmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari olduğundan en geniş standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri koca ode dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinkes kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Kapının güzel duyusal dokuması ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page